Dobrodošli u BCTV!

Zahvaljujemo na upotrebi naših proizvoda i usluga („Usluga“). Usluge pruža Cel.Mar.Media d.o.o. („BCTV“), s adresom Partizanski put 132, 52100 Pula, Republika Hrvatska.

 

Uvod

Upotrebom naših proizvoda i usluga prihvaćate ove uvjete. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Naše su usluge veoma raznolike pa se ponekad mogu primjenjivati dodatne odredbe i zahtjevi za proizvod ili uslugu (uključujući dobne zahtjeve). Dodatni uvjeti bit će dostupni u okviru relevantnih Usluga te će biti dijelom vašeg ugovora s nama u slučaju da upotrebljavate te Usluge.

Morate slijediti sva pravila koja su vam dostupna unutar Usluga. Ako se ne želite obvezati i pristati na sve navedeno, nećete imati pristup našoj Internet  stranici i nećete se moći koristiti informacijama na njoj. Predlažemo da, radi vlastite evidencije, kopirate primjerak svakog od ovih dokumenata.

Ako Vam je BCTV osigurao prijevod hrvatskog teksta Uvjeta, suglasni ste da Vam je prijevod dan samo radi Vaše orijentacije, te da će Vaš odnos s BCTV-om biti uređen hrvatskim tekstom Uvjeta.

Ako postoji bilo kakvo neslaganje između odredbi drugih inačica Uvjeta i njihova prijevoda, odredbe hrvatske inačice imaju prednost.

Ako postoje neslaganja između odredbi ovih uvjeta i odredbi dodatnih uvjeta, primjenjivat će se odredbe dodatnih uvjeta.

Ovi uvjeti uređuju odnos između BCTV-a i vas. Temeljem ovih uvjeta ne nastaju nikakva prava u korist trećih strana.

 

Primjena i promjena pravila

U slučaju da ne poduzmemo nikakve radnje neposredno po vašem nepridržavanju ovih uvjeta, to ne znači da smo se odrekli svojih mogućih prava (kao što je poduzimanje radnji ubuduće).

Ako se ispostavi da određena odredba ovih uvjeta nevaljana, to neće utjecati na valjanost ostalih odredbi.

BCTV će zadržati pravo da, prema vlastitom nahođenju, doda ili promijeni bilo koji uvjet ovih Uvjeta korištenja, bez prethodne obavijesti ili bilo kakve obveze prema vama. Sve promjene Uvjeta korištenja će stupiti na snagu odmah nakon njihovog objavljivanja na ovoj Internet stranici. Vi ćete pristati da povremeno pregledate Uvjete korištenja. Također ćete prihvatiti da korištenje naše Internet stranice nakon promjena u Uvjetima korištenja predstavlja vaš pristanak na takve promjene.

Informacije na BCTV Internetskoj stranici su informativnog karaktera i nisu zamjena za konzultaciju s liječnikom kod proizvoda za koje je to potrebno.

O upotrebi naših savjeta i preporuka, u skladu s vašim zdravstvenim stanjem, konzultirajte se sa svojim liječnikom.

Ako imate ikakva pitanja u vezi naše politike čuvanja osobnih podataka ili obrade vaših podataka, slobodno se obratite našem službeniku za zaštitu osobnih podataka.

 

Dostupnost informacija

Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su besplatne i samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i BCTV-a. Nijedan sadržaj koji se nalazi na ovoj stranici ne može se tumačiti kao prešutni pristanak na njegovo korištenje, nikakva licenca ili autorska prava, patent, zaštitni znak ili drugi zakonom zaštićeni interesi BCTV-a ili bilo koje treće strane. Ova stranica i sadržaj koji se na njoj nalazi, uključujući, ali ne ograničivši se na, grafičke prikaze, audio, video, html kod, tipke i tekst, ne smiju se kopirati, reproducirati, ponovno izdavati, postaviti na poslužitelje, slati poštom, emitirati ili distribuirati ni na kakav način, bez prethodnog pisanog pristanka BCTV-a. Možete preuzimati, prikazati na zaslonu i kopirati jednu kopiju tih materijala na jednom računalu, i to samo za vašu osobnu, nekomercijalnu uporabu, a pod uvjetom da ni na koji način ne mijenjate materijal, te da ne dirate naše autorsko pravo, zaštitni znak i ostale zakonom zaštićene obavijesti.

 

Autorska prava i zaštitni žigovi

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove Internet stranice, uključujući, ali ne ograničivši se, tekst i slike koje sadrži i njihova obrada su vlasništvo BCTV-a. BCTV-ov logotip i svi ostali znakovi upotrijebljeni u vezi s BCTV robom ili uslugama su zaštitni znak tvrtke BCTV. Svi ostali zaštitni znakovi koji se koriste ili se spominju na ovoj Internet stranici su vlasništvo odgovarajućih vlasnika. Vi ste odgovorni za poštivanje zakona zemlje iz koje pristupate ovoj stranici i slažete se da nećete pristupiti ili se koristiti ovom stranicom kršeći zakon. Ako nije izričito navedeno drugačije, svaka informacija koja će vam biti dostavljena kroz ovu stranicu neće biti smatrana povjerljivom ili zaštićena zakonom. Slažete se da se nećete koristiti ovom stranicom na način kojim bi se mogao oštetiti, preopteretiti ili oslabiti bili koji poslužitelj, ili mrežu povezanu s bilo kojim BCTV poslužiteljem, niti ćete ometati bilo kojeg drugog korisnika ove stranice.

 

Poveznice

Poveznice na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće BCTV. Mi ne dajemo procjene niti jamstva za takve usluge i stranice, i BCTV ne preuzima odgovornost za takve stranice ili usluge. Poveznica s drugom stranicom ili uslugom nije podrška toj stranici ili usluzi. Na vlastitu odgovornost ćete se koristiti informacijama pruženim na ovoj stranici, ili bilo kojoj stranici koja je povezana poveznicom s istom.

 

Jamstva i odšteta

BCTV daje sve materijale i informacije objavljene na ovoj Internet stranici “kakvi jesu” bez ikakvih jamstava ili uvjeta, bilo iskazanih bilo impliciranih, uključujući, ali ne ograničivši se na, implicirana jamstva ili uvjete mogućnosti prodaje, prikladnost za određenu namjenu ili nepovredivost. Nadalje, ako nije izričito navedeno drugačije, BCTV ne daje jamstva na prava vlasništva i nesmetano korištenje. BCTV neće ni u kakvim okolnostima biti odgovoran niti jednoj osobi ili subjektu zbog određene, nenamjerne ili konsekventne štete, uključujući, bez ograničenja, štetu koja je nastala kao rezultat korištenja ili pouzdanja u predočenu informaciju. BCTV neće ni u kakvim okolnostima biti odgovoran za gubitak profita ili prihoda ili troškova zamjene robe, čak i ako je unaprijed bio obaviješten o mogućnosti takve štete.

Vi prihvaćate da ćete BCTV i njegove podružnice, službenike, agente, partnere i zaposlene, obeštetiti, braniti ih i osloboditi svake tužbe ili zahtjeva, uključujući prihvatljive odvjetničke honorare napravljene od treće strane, proizašle iz vašeg korištenja ove stranice, uključujući, bez ograničenja, korištenje od strane vaših zaposlenih, vašeg povezivanja na ovu stranicu, vašeg kršenja ovih uvjeta, ili vašeg kršenja prava drugih.

Slanje podataka ili informacija (uključujući komunikaciju e-poštom) preko Interneta ili drugih javno dostupnih mreža nije sigurno, i podložno je gubitku, presretanju ili mijenjanju tijekom prijenosa. Shodno tome, ne preuzimamo odgovornost za štetu koja može nastati kao rezultat prijenosa podataka preko Interneta ili drugih javno dostupnih mreža, npr. razmjena elektronske pošte s nama (uključujući i onu koja može sadržavati vaše osobne podatke). Uložit ćemo komercijalno opravdane napore da zaštitimo privatnost informacija koje nam dajete na raspolaganje i s njima ćemo postupati u skladu s našim Pravilima o privatnosti. Informacije koje nam dajete na raspolaganje ni u kom slučaju neće se smatrati povjerljivima, neće stvarati fiducijarne obveze prema nama, i ako ćemo takvu informaciju nehotice objaviti ili će joj pristupiti treća strana bez našeg pristanka, nećemo snositi nikakvu odgovornost.

 

Točnost informacija

BCTV će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj Internet stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju BCTV Internet stranici koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. BCTV neće biti odgovoran ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove Internet  stranice ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

BCTV zadržava pravo izmjene sadržaja ove Internet  stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

BCTV nastojat će osigurati maksimalnu točnosti informacija i podataka sadržanih na ovim stranicama, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na ovim stranicama. Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da slika u potpunosti odgovara samom proizvodu. Za moguće pogreške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i opisanog u ovim uputama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

 

Društvene mreže

Sadržaj koji objavite na društvenim mrežama na kojima je BCTV registriran, postaje vlasništvo BCTV-a te ga možemo upotrebljavati u marketinške i komercijalne svrhe bez prethodnog odobrenja. BCTV upravlja profilima na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, YouTube i Google+.

 

BCTV Klub

BCTV nudi Vam uslugu članstva u svom klubu „BCTV Klub“ i izdavatelj je i vlasnik kartice „BCTV Klub“. Kartica je besplatna, a cijena članstva u Klubu za prvu godinu korištenja iznosi 149,95 Kn. Cijena svake sljedeće godina članstva u BCTV Klubu koja se nastavlja na prvu godinu članstva iznosi 99,95 Kn (ukoliko nastane promjena cijena, o tome će Vas obavijestiti naši prodajni agenti).

Korisnik kartice „ BCTV Klub“ može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja prihvati članstvo u klubu i izrazi svoju suglasnost i privolu za učlanjenje u BCTV Klub te plati članarinu u definiranom iznosu.

Članstvo u BCTV Klubu može se ostvariti narudžbom putem Internet stranice ili putem telefonske narudžbe. Članovima će kartica s članskim brojem i popratni dopis biti poslani na kućnu adresu najkasnije 4 tjedna od zaprimanja zahtjeva.

 

Članstvo u klubu koje Vam nudi pristup pogodnostima važeće je u trajanju od jedne godine nakon čega završava pravo na korištenje svih usluga i pogodnosti. Ponovnim plaćanjem članarine članstvo Vam se obnavlja na slijedećih godinu dana. Pravo obnove članstva po povoljnijoj cijeni imate zadnjih 30 dana prije nego što Vaše članstvo istekne. Prije nego što Vaše članstvo istekne, kontaktirati ćemo Vas putem e-poruke. Ukoliko ne produljite članstvo u roku od 30 dana prije nego što Vaše članstvo istekne, nećete moći produljiti članstvo po povoljnijoj cijeni te će te morati iznova kupiti novo članstvo po redovnoj cijeni.

Članski broj koji imate na kartici Vaš je osobni broj. Vaš članski broj mogu upotrebljavati i članovi Vaše obitelji. Članovi obitelji su članovi Vašeg kućanstva. Naručena pošiljka dolazi na Vaše ime i Vi ste uplatitelj.

 

Za poslovanje s karticom potrebno je ostaviti Vaše slijedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad, telefonski broj i e-mail adresu. Kartica pogodnosti vrijedi za kupovinu putem naših Internet stranica. Prilikom kupovine članstva, automatski postajete član u BCTV Klubu. Ukoliko odaberete pouzeće ili Internet bankarstvo kao način plaćanja prilikom kupovine ili obnove članstva, pogodnosti koje nudi BCTV Klub možete koristiti tek nakon što sredstva budu vidljiva na našem računu. Primjer: kupili ste članstvo u BCTV Klubu te ste odabrali pouzeće kao sredstvo plaćanja.

Tek nakon što preuzmete paket (platite paket dostavljaču) koji sadrži kupljeno članstvo, možete na sljedećoj narudžbi koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba. Ukoliko pokušate koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba na sljedećoj narudžbi prije nego što ste preuzeli paket koji sadrži kupljeno članstvo, Vaše članstvo biti će “pauzirano” te nećete moći koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba. Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte podršku za članove slanjem upita na e-mail adresu klub@bctv.hr.

 

U slučaju gubitka ili krađe kartice korisnik je obavezan nestanak kartice prijaviti u roku od 14 dana pozivom na broj telefona 052 630 003 ili pismenim putem na adresu: BCTV (Odjel članstva – BCTV Klub), Partizanski put 132, 52100 Pula. Nakon primitka Vaše prijave o gubitku kartice poslat ćemo Vam besplatno novu člansku karticu. Sve pogodnosti koje ste stekli prenose se s izgubljene ili ukradene kartice na novu karticu i vrijede godinu dana od dana plaćene članarine.

 

BCTV ima pravo na izmjenu pravila. Sve izmjene će objaviti na svojim službenim stranicama. Ako nastavite koristiti karticu smatra se da ste suglasni s promjenama. Ukoliko BCTV promjeni pravila korištenja, na koja ne pristajete nakon što ste uplatili članarinu, nemate pravo na povrat uplaćenoga iznosa. Ako nastavite koristiti karticu smatra se da ste suglasni s promjenama. Imajte na umu da se na digitalni sadržaj (članstvo u BCTV Klubu) primjenjuju posebna pravila. Ako ste već počeli koristiti članstvo, te smo mi kao trgovac, ispunili svoje obveze, više nemate pravo odustati od kupnje. Kupovinom članstva jasno dajete na znanje da ste svjesni da gubite pravo odustajanja nakon što počne korištenje članstva.

 

U postupku prikupljanja i korištenja osobnih podataka članova BCTV Kluba, BCTV postupa u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske. Osobni podaci koje pristupnik prilikom učlanjenja u Program vjernosti obavezno stavlja na raspolaganje su ime, prezime, adresa, datum rođenja, spol, e-mail adresa i kontakt telefon, te opcionalno stručna sprema, bračni status, i dr. Podaci člana navedeni u pristupnici koriste se isključivo u svrhu isporuke članskih pogodnosti u BCTV Klubu, obrade podataka, informiranje člana o različitim marketinškim akcijama BCTV-a. Uz to, podaci člana se koriste za potrebe BCTV Kluba članstva u okviru zakonom utvrđene djelatnosti partnera, što podrazumijeva dostavljanje osobnih podataka partnerima u svrhu izrade, personalizacije i distribucije kartica na navedene adrese iz pristupnice.

 

Osobni podaci o članu ne razmjenjuju se s drugim korisnicima sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ukoliko odlučite da ne želite više primati naše kataloge i druge obavijesti o tome nas sukladno članku 7. i 21. Zakona možete obavijestiti u svakom trenutku pismenim putem na adresu: BCTV (Odjel marketinga) Partizanski put 132, Pula ili e-mail: info@bctv.hr.

 

Eventualne promjene u osobnim podacima koje su od važnosti za provedbu Programa vjernosti i ostvarivanje pogodnosti iz istog, prijavljuje sam član, te je isključivo član odgovoran za točnost danih osobnih podataka. Članstvom u BCTV Klubu korisnik prihvaća ova pravila bezuvjetno te daje privolu da se po njima postupa.

 

Alternativno rješavanje potrošačkih sporova

Od 15. veljače diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju imate pravo i mogućnost riješiti u svega nekoliko klikova na ovim stranicama. Europska komisija je za takvo rješavanje sporova osmislila platformu koja je dostupna svim građanima Europske unije.
Platforma je namijenjena za alternativno (izvansudsko) rješavanje domaćih i prekograničnih sporova koji proizlaze iz ugovora o prodaji ili ugovora o uslugama između trgovaca sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i potrošača s prebivalištem u Europskoj uniji (u daljnjem tekstu: EU) u postupku pred tijelima za alternativno rješavanje potrošačkih sporova (u daljnjem tekstu: tijelima za ARPS) koja su ovlaštena provesti mirenje ili donijeti neobvezujuću ili obvezujuću odluku o sporu.
Kada potrošači i trgovci podnesu prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema.

Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Internetska platforma za online alternativno rješavanje sporova od 15. veljače 2016. kao i svim građanima Europske unije dostupna vam je ovdje.

 

Sudstvo

Ovi uvjeti korištenja će se ravnati i tumačiti sukladno hrvatskim zakonima, bez obzira na sukob sa zakonskim propisima. U svim pravnim sporovima koji mogu nastati iz Ugovora primjenjivat će se hrvatski zakoni. Nadalje, pristajete da ćete se podvrgnuti nadležnosti hrvatskih sudova, i da će svaka pravna radnja poduzeta s vaše strane, biti unutar isključive nadležnosti hrvatskih sudova. Propust od strane BCTV-a da primjenjuje ili nameće prava ili odredbe ovih uvjeta i zahtjeva, neće predstavljati odricanje od istih. Ako mjerodavni sud smatra da je neki uvjet ili zahtjev nevaljan, strane se slažu da će sud nastojati dati stranama prihvatljivu zadovoljštinu sukladno odredbi, a ostale odredbe uvjeta i zahtjeva će ostati na snazi. Bez obzira na suprotne zakonske odredbe, svaki tužbeni zahtjev ili slučaj nastao zbog korištenja naše stranice ili je povezan s njome, te svaki slučaj povezan s uvjetima i zahtjevima, mora se prijaviti unutar godinu dana od nastanka, ili će biti zauvijek zaključen.

 

Kontakt

Slobodni ste kontaktirati nas putem našeg Centra za pomoć koji se nalazi na web-adresi help.bctv.hr. Za više informacija o tome kako možete kontaktirati BCTV posjetite stranicu s kontaktima.

 

 

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti i promocije...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER