Uvjeti BCTV Kluba

BCTV nudi Vam uslugu ─Źlanstva u svom klubu ÔÇ×BCTV KlubÔÇť i izdavatelj je i vlasnik kartice ÔÇ×BCTV KlubÔÇť. Kartica je besplatna, a cijena ─Źlanstva u Klubu za prvu godinu kori┼ítenja iznosi 199,95 Kn. Cijena svake sljede─çe godina ─Źlanstva u BCTV Klubu koja se nastavlja na prvu godinu ─Źlanstva iznosi 149,95 Kn (ukoliko nastane promjena cijena, o tome ─çe Vas obavijestiti na┼íi prodajni agenti).

Korisnik kartice ÔÇ× BCTV KlubÔÇť mo┼że postati svaka punoljetna osoba s prebivali┼ítem u Republici Hrvatskoj koja prihvati ─Źlanstvo u klubu i izrazi svoju suglasnost i privolu za u─Źlanjenje u BCTV Klub te plati ─Źlanarinu u definiranom iznosu.

─îlanstvo u BCTV Klubu mo┼że se ostvariti narud┼żbom putem Internet stranice ili putem telefonske narud┼żbe. ─îlanovima ─çe kartica s ─Źlanskim brojem i popratni dopis biti poslani na ku─çnu adresu najkasnije 4 tjedna od zaprimanja zahtjeva.

 

─îlanarina

─îlanstvo u klubu koje Vam nudi pristup pogodnostima va┼że─çe je u trajanju od jedne godine nakon ─Źega zavr┼íava pravo na kori┼ítenje svih usluga i pogodnosti. Ponovnim pla─çanjem ─Źlanarine ─Źlanstvo Vam se obnavlja na slijede─çih godinu dana. Pravo obnove ─Źlanstva po povoljnijoj cijeni imate zadnjih 30 dana prije nego ┼íto Va┼íe ─Źlanstvo istekne. Prije nego ┼íto Va┼íe ─Źlanstvo istekne, kontaktirati ─çemo Vas putem e-poruke. Ukoliko ne produljite ─Źlanstvo u roku od 30 dana prije nego ┼íto Va┼íe ─Źlanstvo istekne, ne─çete mo─çi produljiti ─Źlanstvo po povoljnijoj cijeni te ─çe te morati iznova kupiti novo ─Źlanstvo po redovnoj cijeni.

─îlanski broj koji imate na kartici Va┼í je osobni broj. Va┼í ─Źlanski broj mogu upotrebljavati i ─Źlanovi Va┼íe obitelji. ─îlanovi obitelji su ─Źlanovi Va┼íeg ku─çanstva. Naru─Źena po┼íiljka dolazi na Va┼íe ime i Vi ste uplatitelj.

 

Osobni podatci

Za poslovanje s karticom potrebno je ostaviti Va┼íe slijede─çe podatke: ime i prezime, adresu, grad, telefonski broj i e-mail adresu. Kartica pogodnosti vrijedi za kupovinu putem na┼íih Internet stranica. Prilikom kupovine ─Źlanstva, automatski postajete ─Źlan u BCTV Klubu. Ukoliko odaberete pouze─çe ili Internet bankarstvo kao na─Źin pla─çanja prilikom kupovine ili obnove ─Źlanstva, pogodnosti koje nudi BCTV Klub mo┼żete koristiti tek nakon ┼íto sredstva budu vidljiva na na┼íem ra─Źunu. Primjer: kupili ste ─Źlanstvo u BCTV Klubu te ste odabrali pouze─çe kao sredstvo pla─çanja.

Tek nakon ┼íto preuzmete paket (platite paket dostavlja─Źu) koji sadr┼żi kupljeno ─Źlanstvo, mo┼żete na sljede─çoj narud┼żbi koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba. Ukoliko poku┼íate koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba na sljede─çoj narud┼żbi prije nego ┼íto ste preuzeli paket koji sadr┼żi kupljeno ─Źlanstvo, Va┼íe ─Źlanstvo biti ─çe ÔÇťpauziranoÔÇŁ te ne─çete mo─çi koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba. Za vi┼íe informacija, molimo Vas kontaktirajte podr┼íku za ─Źlanove slanjem upita na e-mail adresu [email protected]

 

Gubitak ili kra─Ĺa kartice

U slu─Źaju gubitka ili kra─Ĺe kartice korisnik je obavezan nestanak kartice prijaviti u roku od 14 dana pozivom na broj telefona 052 630 003 ili pismenim putem na adresu: BCTV (Odjel ─Źlanstva ÔÇô BCTV Klub), Partizanski put 132, 52100 Pula. Nakon primitka Va┼íe prijave o gubitku kartice poslat ─çemo Vam besplatno novu ─Źlansku karticu. Sve pogodnosti koje ste stekli prenose se s izgubljene ili ukradene kartice na novu karticu i vrijede godinu dana od dana pla─çene ─Źlanarine.

 

Izmjena pravila

BCTV ima pravo na izmjenu pravila. Sve izmjene ─çe objaviti na svojim slu┼żbenim stranicama. Ako nastavite koristiti karticu smatra se da ste suglasni s promjenama. Ukoliko BCTV promjeni pravila kori┼ítenja, na koja ne pristajete nakon ┼íto ste uplatili ─Źlanarinu, nemate pravo na povrat upla─çenoga iznosa. Ako nastavite koristiti karticu smatra se da ste suglasni s promjenama. Imajte na umu da se na digitalni sadr┼żaj (─Źlanstvo u BCTV Klubu) primjenjuju posebna pravila. Ako ste ve─ç po─Źeli koristiti ─Źlanstvo, te smo mi kao trgovac, ispunili svoje obveze, vi┼íe nemate pravo odustati od kupnje. Kupovinom ─Źlanstva jasno dajete na znanje da ste svjesni da gubite pravo odustajanja nakon ┼íto po─Źne kori┼ítenje ─Źlanstva.

U postupku prikupljanja i kori┼ítenja osobnih podataka ─Źlanova BCTV Kluba, BCTV postupa u skladu s va┼że─çim Zakonom o za┼ítiti osobnih podataka Republike Hrvatske. Osobni podaci koje pristupnik prilikom u─Źlanjenja u Program vjernosti obavezno stavlja na raspolaganje su ime, prezime, adresa, datum ro─Ĺenja, spol, e-mail adresa i kontakt telefon, te opcionalno stru─Źna sprema, bra─Źni status, i dr. Podaci ─Źlana navedeni u pristupnici koriste se isklju─Źivo u svrhu isporuke ─Źlanskih pogodnosti u BCTV Klubu, obrade podataka, informiranje ─Źlana o razli─Źitim marketin┼íkim akcijama BCTV-a. Uz to, podaci ─Źlana se koriste za potrebe BCTV Kluba ─Źlanstva u okviru zakonom utvr─Ĺene djelatnosti partnera, ┼íto podrazumijeva dostavljanje osobnih podataka partnerima u svrhu izrade, personalizacije i distribucije kartica na navedene adrese iz pristupnice.

Osobni podaci o ─Źlanu ne razmjenjuju se s drugim korisnicima sukladno Zakonu o za┼ítiti osobnih podataka. Ukoliko odlu─Źite da ne ┼żelite vi┼íe primati na┼íe kataloge i druge obavijesti o tome nas sukladno ─Źlanku 7. i 21. Zakona mo┼żete obavijestiti u svakom trenutku pismenim putem na adresu: BCTV (Odjel marketinga) Partizanski put 132, Pula ili e-mail: [email protected]

Eventualne promjene u osobnim podacima koje su od va┼żnosti za provedbu Programa vjernosti i ostvarivanje pogodnosti iz istog, prijavljuje sam ─Źlan, te je isklju─Źivo ─Źlan odgovoran za to─Źnost danih osobnih podataka. ─îlanstvom u BCTV Klubu korisnik prihva─ça ova pravila bezuvjetno te daje privolu da se po njima postupa.

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, mo┼żete ga vratiti u roku 14 dana.

PLA─ćANJE NA RATE

Nudimo opciju pla─çanja na rate. Bez kamata i naknada.

NAZOVITE NAS

Za pomo─ç pri kupovini ili savjete nazovite nas na 052 630 061. 052 630 039. 052 630 035. 052 630 000.

Prijavite se na promotivne novosti i preuzmite 10% popusta.

Po┼żurite i ugrabite na┼íe NAJBOLJE PONUDE prije ostalih!

PRETPLATITE SE