Sobni bicikl - Vitarid-R

595,95 kn
SKU

000153

DOSTUPNOST

Na zalihi

Količina
Dodaj na popis želja

Sobni bicikl – Vitarid-R – sagorite i izgubite kalorije

Prezaposleni ste za vježbanje, ali voljeli biste sagorjeti kalorije i izgubiti nekoliko kilograma? Želite se buditi s više energije, ali ne iscrpljivati se napornim vježbanjem? Što kažete na to da snizite kolesterol i poboljšate zdravlje srca? Želite se utegnuti i imati privlačnu figuru? Ili jednostavno ostati aktivni i poboljšati zdravlje zglobova? Učinite to uz sobni bicikl.

 

 

Karakteristike

  • Podesive razine vježbi
  • Praktičan monitor koji broji kalorije i vrijeme
  • Jednostavnije od sobnog bicikla!

 

Vitarid-R je idealno rješenje! To je revolucionarni nov način vježbanja, koji će potpuno promijeniti način na koji se osjećate i izgledate.

Vitarid-R funkcionira na principu kontinuiranog pokreta, vježbate čak i kad obavljate druge stvari! Pretvorite vrijeme provedeno pred tv-om u vrijeme za oblikovanje svog tijela, vrijeme provedeno za kompjuter u vrijeme za sagorijevanje kalorija te vrijeme za čitanje u vrijeme za pomlađivanje!

 

Vitarid-R je savršen za svaku dob, pogotovo za baby boom generaciju i starije osobe. Uz Vitarid-R osjećat ćete se vitalnije. Vježbajte ruke i noge bez ustajanja iz svoje omiljene fotelje kako bi poboljšali cirkulaciju, pospješili rad srca ili smanjili težinu! Možete ga koristiti samo za ruke, samo za noge ili oboje u isto vrijeme, za dvostruki učinak u istom vremenskom periodu.

Vitarid-R je posebno dizajniran kako bi odgovarao svima, neovisno o spolu i životnoj dobi. Potpuno je prilagodljiv svim tjelesnim građama, Vaša je udobnost zagarantirana.

 

Vitarid-R će Vam omogućiti da se ponovo krećete, radite kućanske poslove i uživate sa svojim voljenima. Uz malo vježbe svaki dan poboljšat ćete kondiciju i popraviti zdravlje.

Lako se sklapa, ne zauzima puno prostora i jednostavan je za korištenje.

 

Set uključuje:

  • Vitarid-R spravu
  • Fitness monitor koji broji kalorije

 

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Nudimo opciju plaćanja na rate. Bez kamata i naknada.

NAZOVITE NAS

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na 052 630 000.

Prijavite se na promotivne novosti.

Požurite i ugrabite naše NAJBOLJE PONUDE prije ostalih!

PRETPLATITE SE