Višenamjenski alat za rezanje - STARLYF SUPER CUTTER

209,95 kn 299,95 kn

SKU 000138

Količina
Dodaj na popis želja

STARLYF SUPER CUTTER VIŠENAMJENSKI ALAT ZA REZANJE

Koliko god alata imali, nikada ne možete pronaći pravi alat. Predstavljamo SUPER CUTTER, profesionalni višenamjenski alat za rezanje namijenjen za kućnu upotrebu.

 

SUPER CUTTER višenamjenski alat za rezanje objedinjuje tri alata: škare za precizno rezanje, kliješta i rezač. To je jedinstveni višenamjenski 3 u 1 alat!

 

Može rezati metal, plastiku, karton, gumu, čavle, kabele, drvo, grane, vosak, kožne materijale… Sa SUPER CUTTEROM, višenamjenskim alatom za rezanje rezat ćete sve od najčvršćih do najdelikatnijih materijala. Savršen je alat za hobije i projekte uradi-sam, kućanske poslove, vrtlarstvo… SUPER CUTTER je profesionalni alat prilagođen za dom koji može prerezati gotovo bilo što.

 

Tajna je u balansiranom rotacijskom sustavu kompenzacije koji određuje i umnaža njegovu snagu. Jednostavno ga morate imati u svom domu. Bilo tko ga može koristiti jer rotacijski sustav kompenzacije SUPER CUTTERA povećava pritisak za 60%, imate 40% više vremena te povećavate preciznost za 35%. I to sve zahvaljujući njegovoj otpornoj strukturi i oštricama premazanim titanijem.

 

I uz sve to, pritiskom jednog gumba, SUPER CUTTER, višenamjenski alat za rezanje, postaje praktični rezač. Njime možete otvarati kutije i rezati razne projekte. Režite sve s lakoćom i brzinom koja će Vas oduševiti.

 

SUPER CUTTER ima i sigurnosni sistem zaključavanja i ergonomsku protukliznu dršku.

SUPER CUTTER, višenamjenski alat za rezanje, je savršeni alat jer ujedinjuje tri alata u jednom, škare za preciznost, kliješta i rezač.

Nabavite svoj 3 u 1 SUPER CUTTER, višenamjenski alat kojim možete rezati bilo što, jednostavno, sigurno i brzo!

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Registrirajte se i spojite s nama!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER