Višenamjenski usisavač s vodenim filterom - FANTOM

1.299,95 kn 2.199,95 kn

SKU

Količina
Dodaj na popis želja

FANTOM VIŠENAMJENSKI USISAVAČ S VODENIM FILTEROM

 

Najsuvremenija tehnologija usisavanja

 

Uživajte u najnaprednijoj vakuumskoj tehnologiju usisavanja uz FANTOM višenamjenski usisavač s vodenim filterom. FANTOM usisavač s vodenim filterom se proizvodi u naprednom tehnološkom proizvodnom pogonu u Turskoj.

 

Više značajki na jednom uređaju

 

FANTOM je višenamjenski usisavač koji omogućava suho i mokro usisavanje, te je njime vrlo lako isisavati tekućine. Pogodan je i za osvježiti zavjese. Osim što čisti, usisavač FANTOM osvježava i zrak u prostoriji.

 

Robusna i kvalitetna izrada

 

Kućište FANTOM usisavača je izrađeno od nehrđajućeg materijala, robusno i otporno na udarce. Usisavač FANTOM je opremljen motorom s posebnim odvodnim sustavom. To osigurava da se motor hladi posebnim ventilatorom kako bi se spriječilo pregrijavanje motora u slučaju začepljenja sustava za usisavanje. Zrak s česticama prašine se čisti pomoću filtera i ne dolazi u dodir s motorom. Inovativni sustav filtriranja sprječava prikupljanje prašine na motoru što omogućava dulji vijek trajanja motora.

 

Podesite usisnu snagu

 

Podešavanje usisne snage omogućuje lakšu kontrolu usisa. Možete podesiti idealnu usisnu snagu kod različitih površina, kod tepiha napravljenih od laganih tkanina ili zavjesa, da se zbog jakog usisa ne uvuku u usisnicu. Sada možete ručno podesiti snagu usisavanja.

 

Opsežan set nastavaka

 

Pri kupnji FANTOM usisavača dobit ćete uski nastavak za proreze, četkicu za pod i četkicu za namještaj. Svi nastavci prikladni su za suho i mokro usisavanje.

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Registrirajte se i spojite s nama!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER