Uređaj za glačanje košulja - Aero 360 Steam Pro

499,90 Kn 999,95 Kn

SKU 000362

Količina
Dodaj na popis želja

Uređaj za glačanje košulja Aero 360 Steam Pro

Uređaj za glačanje košulja Aero 360 Steam Pro nudi inovativan pristup u parnom čišćenju i glačanju odjeće. Ovo je sustav za napuhavanje koji je pažljivo dizajniran da osuši Vašu odjeću i izgladi nabore pritiskom jednog gumba. Ovaj sustav parnog čišćenja i glačanja koristi tehnologiju napetosti vrućeg zraka kako bi osigurao rezultate nalik onima iz kemijske čistionice u svega nekoliko minuta. S ovim uređajem, Vaše bluze, košulje, majice i jakne uvijek će izgledati uredno i svježe izglačano. Uz pomoć Aera 360, sati provedeni za daskom za peglanje ili teški parni čistači postat će stvar prošlosti.

 

Može se koristiti na bilo kojem komadu odjeće! Ovaj sustav savršen je za košulje, topiće, majice, bluze, džempere i jakne.

 

Kako djeluje

Sofisticirani inženjerski principi korišteni u izradi ovog uređaja uključuju korištenje jedinice ultra vrućeg termalnog ventilatora kako bi napunio vreću za napuhavanje od 360° vrućim zrakom. Vreća je pričvršćena na vješalicu teleskopske drške koja se može prilagoditi dužini Vašeg komada odjeće. Sustav se zagrijava do savršene temperature za sušenje Vaše odjeće, a vreća se napuhuje kako bi izgladila nabore.

 

Jednostavno sastavljanje

Uređaj je jednostavan za korištenje i neće Vam trebati profesionalna pomoć za sastavljanje. Teleskopska drška priključuje se u nekoliko sekundi, a vješanje vreće za oblikovanje preko jedinica termalnog ventilatora ne zahtijeva nikakav napor. Kada se uređaj ne koristi, sklapa se u kompaktnu kutiju za jednostavnu pohranu u ormarić ili na policu.

 

Inovativan dizajn

Sustav je posebno dizajniran kako bi pružio jednostavnu alternativu kemijskom čišćenju, parnom čišćenju i glačanju. Inovativna tehnologija napetosti vrućeg zraka uključuje jedinicu ultra vrućeg termalnog ventilatora koji puše vrući zrak, izdržljivu vrećicu za oblikovanje preko koje ćete objesiti Vašu odjeću te podesivu teleskopsku dršku s vješalicom. Uređaj također dolazi s četiri kvačice za izglađivanje koje Vam pomažu pričvrstiti vreću za napuhavanje dok se širi kada se puni vrućim zrakom.

Zahvaljujući naprednim tehnološkim principima koji su primijenjeni u izradi Aera 360, komponente unutar sustava nude inovativan pristup sušenju i glačanju odjeće.

 

Siguran za korištenje

Za razliku od profesionalnih kemijskih čistionica, Aero 360 suši, parno čisti i glača Vašu odjeću bez korištenja potencijalno štetnih toksičnih kemikalija.

 

Uštedite novac!

Uređaj dopušta Vašoj odjeći da izgleda svježe izglačano svaki dan bez visokih računa za kemijsko čišćenje odjeće. S Aerom 360, također možete uštedjeti na računima za struju jer više ne trebate trošiti vrijeme i energiju na glačanje.

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti i promocije...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER