SUPER BIANCO - deterdžent za strojno pranje rublja siguran za okoliš!

99,95 kn

SKU

Količina
Dodaj na popis želja

SUPER BIANCO deterdžent za strojno pranje rublja siguran za okoliš!

Super Bianco je hrvatski deterdžent u prahu koji je siguran za okoliš! Super Bianco dolazi u koncentriranom obliku, potpuno je biorazgradiv, bez alergena i proizveden po ekološkim standardima. Super Bianco deterdžent visoko je učinkovit. Posebno prilagođena formula daje mogućnost dubinskog otklanjanja nečistoće i unutar vlakana. Čisti rublje oslobađanjem aktivnog kisika. Jedno pakiranje je dovoljno za oko 30 pranja. Osim što učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje prodiranjem duboko unutar vlakana, Super Bianco deterdžent sprječava i njihovo nastajanje. Eliminira neugodne mirise i higijenizira oslobađanjem aktivnog kisika. Učinkovito čisti već na 20°C, što predstavlja veliku štednju energije!

 

Omekšivač više nije nužan

Nakon pranja sa Super Bianco deterdžentom rublju nije potreban omekšivač, sredstvo za dezinfekciju ili dvostruko ispiranje, što smanjuje negativan utjecaj na okoliš, štedi energiju i smanjuje rizik od iritacije kože uslijed njezine izloženosti agresivnim supstancama koje mogu sadržati omekšivači rublja.

 

Siguran i učinkovit!

Kako bi smanjio rizik alergijskih reakcija, sastav Super Bianco deterdženta pažljivo je odabran prema strogim europskim standardima ekološke proizvodnje. Odlikuje proizvodnjom ekološke izvrsnosti zbog visokog stupnja čistoće i kvalitete. Ne sadrži optičke izbjeljivače koji samo skrivaju mrlje i mogu uzrokovati alergije. Ne sadrži toksine koji štete okolišu. Super Bianco deterdžent sadrži izbjeljivač na bazi kisika. Eliminira neugodne mirise, higijenizira i dezinficira oslobađanjem aktivnog kisika. Super Bianco ne izaziva alergije i potpuno je biorazgradiv i siguran za okoliš.

 

Posebno se preporuča osobama koje pate od raznih alergija, obiteljima s malom djecom ali i svim ekološki osviještenim korisnicima.

 

Super Bianco deterdžent nije testiran na životinjama i ne sadrži životinjske sastojke.

 

Proizvedeno u Hrvatskoj.

 

Uključuje: 1x Super Bianco pakiranje od 800g što je dostatno za:

  • 50-60 pranja rublja kod normalne zaprljanosti i srednje tvrde vode na 60°C-90°C
  • 30-40 pranja rublja kod normalne zaprljanosti i srednje tvrde vode na 30°C-40°C
  • 20 pranja rublja kod normalne zaprljanosti i srednje tvrde vode na samo 20°C

 

Korištenje: Odvojiti tkanine prema vrsti i boji. Dozirati deterdžent sukladno zaprljanosti tkanine i prema uputama na ambalaži. Preporučamo dodavanje deterdženta direktno u bubanj perilice umjesto u njezin dozator. Savjetuje se pranje na nižim temperaturama. Prati s punim strojem.

VAŽNA NAPOMENA: Nemojte prekoračiti preporučenu mjeru. Pravilno doziranje deterdženta jako je važno. Višak deterdženta neće bolje oprati rublje, već zbog snažnog koncentrata može oštetiti tkaninu. Pravilnim pridržavanjem uputstva o doziranju produžujete trajanje odjevnih predmeta. Molimo pridržavajte se uputa o doziranju s ambalaže.

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER