Pedale za vježbanje - Teslasinhron

499,90 kn 699,95 kn
SKU

000010

DOSTUPNOST
Količina
Dodaj na popis želja

Pedale za vježbanje i masažu stopala i dlanova – TeslaSinhron

 

TeslaSinhron nova je sprava za kretanje, vježbanje i masažu, za sve one koji nemaju vremena za vježbanje, a žele održati vitalnost i sagorjeti kalorije. TeslaSinhron sastoji se od dvije pedale za vježbu i masažu stopala i dlanova. TeslaSinhron je sprava za vježbanje koju možete jednostavno koristiti dok sjedite kod kuće, ali i dok radite za računalom ili gledate televiziju. Vježbanje dok sjedite novi je pristup uklanjanju problema uzrokovanih pretežno sjedilačkim načinom života.

  • Tjelovježba pospješuje dobro zdravlje
  • Vježbanje potiče cirkulaciju, oslobađa napetost i vraća vitalnost!
  • Kretanje nogu poput hodanja
  • Vježbe ruku kao kod nordijskog hodanja
  • Masaža djeluje na regeneraciju, obnovu energije i dobrobit organizma

Pedale za vježbanje i masažu TeslaSinhron stvorene su na temelju dugogodišnjeg istraživanja, iskustva i znanja, te po prvi puta omogućuje modernom čovjeku da pasivno sjedenje pokretom i vježbanjem promijeni u dinamično sjedenje.

 

Kretanje poput hodanja

TeslaSinhron omogućuje kretanje obiju nogu, slično hodanju, i kretanje ruku, slično nordijskom hodanju. Tako se sjedeći mogu pravilno vježbati stopala, gležnjevi, koljena, kukovi, mišići nogu i ruku, gornji dio tijela, vrat, rameni zglobovi, mišići prsa i leđa te kralježnica. TeslaSinhron sprava za vježbanje i masažu namijenjena je masaži tabana i stopala i kretanju poput hodanja u sjedećem ili ležećem položaju; za stopala na podu, a za ruke na stolu. Možete ga koristiti bosi ili u čarapama.

 

Dvije pedale s masažnim valjcima

TeslaSinhron sprava sastoji se od dvije pedale s masažnim valjcima. Spojna karika omogućuje Vam podešavanje smjera kotrljanja stopala na masažnim valjcima – od paralelnog prema kretanju pod različitim kutovima. Bočni pokret jača unutarnje mišiće bedara. Kombinacija stepanja i rolanja jedinstvena je, jer jača listove, gležnjeve, kao i pokretljivost kukova.

Masaže stopala i dlanova stimulira živčane završetke na stopalu i rukama, što pozitivno utječe na cijeli organizam. Refleksna masaža opušta.

 

Sprava idealna za sve dobne skupine!

TeslaSinhron pruža jedinstven način ugodne svakodnevne tjelovježbe, sjedeći kod kuće ili na poslu. Vježbanje je pogodno za sve starosne dobi. TeslaSinhron spravu preporučujemo čak i ako ste slabiji, ako imate ograničenu pokretljivost ili problema s ravnotežom. Pokret rolanja i hodanja istovremeno pruža tjelovježbu i refleksnu stimulaciju. Učinak 15-minutnog treninga može se usporediti sa sat i pol hodanja u prirodi.

Redovitim vježbanjem povećava se razina energije u tijelu, potiče cirkulaciju i poboljšava rad organizma. Vježba oslobađa napetost u tijelu, donosi zadovoljstvo i dobro zdravlje.

 

Upute za korištenje: Preporučeno trajanje vježbe je 15 minuta dnevno, šest dana u tjednu. Savjetujemo minimalno trajanje vježbe pet minuta, a maksimalno 30 minuta. Tijekom vježbanja pripazite na pravilno sjedenje. Intenzitet vježbe pojačava različita udaljenost sprave tijekom vježbe.

Jednostavno se sklapa, ne zauzima puno prostora i jednostavne su za korištenje.

Proizveden je u Sloveniji.

Set uključuje:

  • 2x samostalne papučice s masažnim valjcima
  • 2x opruge
  • 1x spojnicu
  • Upute za uporabu

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Nudimo opciju plaćanja na rate. Bez kamata i naknada.

NAZOVITE NAS

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na 052 630 000.

Prijavite se na promotivne novosti.

Požurite i ugrabite naše NAJBOLJE PONUDE prije ostalih!

PRETPLATITE SE