MAGNETIC MASK - Revitalizirajuća magnetska maska s mineralima Mrtvog mora

349,95 Kn

SKU

Količina
Dodaj na popis želja

MAGNETIC MASK – Revitalizirajuća magnetska maska s mineralima Mrtvog mora

Predstavljamo jedinstvenu magnetsku masku s mineralima Mrtvog mora koja pruža senzacionalne rezultate protiv starenja kože i kreira teksture iz snova. Magnetska maska bogata je mineralima i sadrži aktivne sastojke čija učinkovitost dolazi is samog srca zemlje.

Mrtvo more poznato je po svojim iscjeljujućim moćima i po liječenju ozbiljnih kožnih nepravilnosti. Magnetska maska za lice ključan je korak Vaše rutine za brigu kože jer omogućava da Vaša koža upije željene aktivne sastojke. Magnetska maska postat će Vaš opuštajući ritual, i to kod kuće, gdje ćete se osjećati kao pod profesionalnim tretmanom salona ljepote.

Na prvi pogled, revitalizirajuća magnetska maska je potpuno crna, zbog aktivnog prirodnog sastojka iz Mrtvog mora, prirodnog oksida željeza.

Kada nanesete masku, nanosite u bogatom sloju, da u potpunosti prekrije Vašu kožu za temeljito čišćenje. Pri nanošenju, snažni aktivni sastojci djeluju kako bi tonirali Vašu kožu pritom dodajući čvrstoću i hidrataciju. Kada je uklanjate, osjetit ćete i svjedočiti njezinom efektu čišćenja kože!

 

Pruža čvrstoću i hidrataciju

Revitalizirajuća magnetska maska s mineralima Mrtvog mora je dizajnirana da pruža čvrstoću i hidrataciju kože. Maska je prava dobrobit za borbu protiv starenja kože. Vaša koža ponovno postaje vidljivo čvrsta i zrači blistavim sjajem.

Kad se maska nanese, aktivni sastojci prodiru u kožu za savršenu hidrataciju. Maska je puna prirodnih minerala koji revitaliziraju Vašu kožu i otvaraju pore. A snaga privlačenja u magnetu tijekom procesa uklanjanja maske pomaže procesu čišćenja kože.

 

Tajne minerala Mrtvog mora

Mrtvo more isparava i za sobom ostavlja slojeve gline i mineralnih soli koje su nevjerojatno bogate kalijem, kalcijem i magnezijem. To je more najbogatije mineralima na svijetu! Ovo ultra-posebno crno blato poznato je po svojim detoksificirajućim, revitalizirajućim, tonirajućim i čistećim svojstvima.

Naša maska bogata je hijaluronskom kiselinom za revitalizirajući, hidratizirajući efekt. Formula također sadrži hranjivo ulje klica pšenice koje je bogato antioksidansima i vitaminom E.

A najnevjerojatniji aktivni sastojak je Magnetit, prirodni magnet. Oksid željeza, ovaj mineral ima svojstva čišćenja kože. Vidjet ćete ga na djelu kada uklonite masku: dok ga magnet izvlači, sa sobom vuče sve nečistoće s kože.

Sadrži jednu Magnetsku masku od 100 gr. Magnetska maska proizvedena je u Izraelu.

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti i promocije...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER