H2OE3 Aktivator - sustav za čišćenje i dezinfekciju površina

239,97 kn 399,95 kn
SKU

000012

DOSTUPNOST

Na zalihi

Količina
Dodaj na popis želja

H2OE3 AKTIVATOR – Višenamjenski sustav za čišćenje i dezinfekciju površina

Beskrajna zaliha vlastite otopine za dezinfekciju površina

H2OE3 Aktivator je snažan višenamjenski sustav za čišćenje i dezinfekciju. H2OE3 Aktivator je savršeno rješenje za čišćenje i održavanje svakog uredskog prostora, vlastitog doma i površina. To što H2OE3 Aktivator sustav za čišćenje i dezinfekciju čini više od tradicionalnih sredstava  za čišćenje jer ima veliku sposobnost dezinfekcije i dezodorizacije svake površine u Vašem domu. I to nije sve, H2OE3 Aktivator, sustav za čišćenje, koristi revolucionarnu tehnologiju čišćenja, elektroliziranu vodu, da bi se osiguralo uklanjanje klica i bakterija koje se skrivaju duboko u površinama Vašeg doma.

  • Laboratorijski dokazano dezinfekcijsko sredstvo
  • Beskrajna zaliha višenamjenskog sredstva za čišćenje i dezinfekciju
  • Koristi samo vodu iz slavine, kuhinjsku sol i struju
  • Sigurno za okoliš

 

Elektrolizirana otopina koja je sigurna i ne šteti okolišu

Sustav za čišćenje i dezinfekciju H2OE3 koristi električnu struju niskog napona za elektrolizu vode i soli u senzacionalnu otopinu za čišćenje. Izvrsna je za čišćenje svih tvrdih površina u vašem domu.

H2OE3 Aktivator emitira električnu energiju na niskoj razini, razbijajući molekule vode i soli stvarajući dva nova snažna oksidansa. Jedan je snažan čistač koji dubinski čisti masnoću i prljavštinu, dok je drugi moćno sredstvo za dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa.

Možete i nadopuniti svoju stvorenu otopinu za još temeljitije čišćenje i dezinfekciju! Otopini jednostavno dodajte bijeli ocat, kako biste napravili još moćnije sredstvo za čišćenje koje je potpuno sigurno za korištenje i nije štetno za okoliš ili kućne ljubimce!

 

Kako elektrolizirana voda zaustavlja širenje klica

Elektrolizirana voda nastala u H2OE3 Aktivatoru oponaša tehnologiju koja se koristi u tvornicama i bolnicama kako bi se osigurali sigurni uvjeti kod proizvodnja hrane, te da bi se bolnice čuvale od opasnih klica. Tehnologija i sastojci potrebni za proizvodnju elektrolizirane vode prilično su jednostavni i lako dostupni.

Koristeći samo vodu iz slavine i kuhinjsku sol, sustav za čišćenje H2OE3 Aktivator emitira u smjesu soli (NaCl) i vode (H2O) električnu energiju na niskoj razini, što uzrokuje reakciju koja razbija molekule i stvara dva nova snažna oksidansa (HClO & ClO-). To nazivamo elektroliziranom vodom, i to je potpuno sigurna otopina za čišćenje i dezinfekciju površina u našem domu.

Prirodni sastojci elektrolizirane vode proizvedene u H2OE3 Aktivatoru jednako su učinkoviti koliko i najprodavanija kemijska sredstva za čišćenje. Sustav za čišćenje H2OE3 također je učinkovit dezodorizator. Prirodna bezmirisna otopina u nekoliko sekundi razbija i neutralizira svaki neugodni miris.

 

Ekološki sigurno i ekonomično

Zamijenite desetke opasnih kemijskih sredstava za čišćenje. Nećete imati potrebu kupiti nikakve druge proizvode ili uređaje za čišćenje kako biste očistili različite površine u svom domu. Napravite elektroliziranu otopinu uz H2OE3 Aktivator za samo nekoliko lipa i uštedite stotine kuna godišnje.

Ako želite učinkovitu, ekološki sigurnu i ekonomičnu otopinu za čišćenje koja će vam pomoći u borbi protiv sezonske gripe i bakterija, ne tražite dalje od novog sustava za čišćenje i dezinfekciju H2OE3 Aktivatora!

Naručite već danas svoj H2OE3 Aktivator i smanjite vjerojatnost obolijevanja od prehlade ili simptoma gripe, a istovremeno stvorite zdravije i sigurnije okruženje za sebe i svoju obitelj.

 

Uključuje:        

  • 450 ml spremnik H2OE3 Aktivator
  • Nastavak sprej raspršivač
  • Adapter za napajanje

 

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Nudimo opciju plaćanja na rate. Bez kamata i naknada.

NAZOVITE NAS

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na 052 630 000.

Prijavite se na promotivne novosti.

Požurite i ugrabite naše NAJBOLJE PONUDE prije ostalih!

PRETPLATITE SE