Dodatak prehrani s probavnim enzimima - Carbo Digest

216,75 kn 299,95 kn

SKU

Količina
Dodaj na popis želja

Carbo Digest – dodatak prehrani s probavnim enzimima

Carbo Digest je dodatak prehrani koji sadrži mješavinu probavnih enzima. Probavni enzimi su bjelančevine, koje su potrebne za probavu konzumirane hrane. Nedostatak svih, ili čak nedostatak jednog enzima, može utjecati na slabost ili pogoršanje zdravlja.

 

Probava je mehanički i kemijski proces pretvaranja hrane u najsitnije čestice, koje iz probavnog trakta prolaze u krvotok. Bez enzima ne možemo iskoristiti hranjive tvari iz hrane. Bjelančevine se probave u aminokiseline, masti u masne kiseline i složeni šećer (škrob) u jednostavne šećere (glukoza), koje tijelo može koristiti kao izvor energije i kao gradivne čestice.

 

Probava počinje u ustima. Pomoću enzima, već djelomično obrađena hrana prelazi u prednji dio želuca, gdje se probavlja pomoću enzima usne šupljine i enzima prisutnih u hrani, i to prije nego je obrađena želučanim sokom. Nakon toga hrana prelazi u tanko crijevo, gdje probavni sokovi iz gušterače neutraliziraju želučanu kiselinu i pretvaraju hranu u oblik, kojeg tijelo može apsorbirati u krvotok.

 

Ako hrana nije dovoljno probavljena, u debelom crijevu neprobavljene bjelančevine trunu, šećer fermentira i neprobavljena mast postane neugodna. Mnoge štetne, toksične tvari mogu proći kroz crijevnu stjenku u krvotok i uzrokovati zdravstvene probleme kao što su alergije, promjene na koži, pa čak i ozbiljne bolesti poput dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti i mnoge druge bolesti suvremenog čovjeka.

 

Carbo Digest, dodatak prehrani, sastoji se od mješavine probavnih enzima. Svi enzimi Carbo Digesta biljnog su izvora.

 

Upute za korištenje: Uzmite 1 kapsulu dva puta dnevno (uz glavne obroke).

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti i promocije...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER