Uređaj za uklanjanje boli - Click&Care

199,95 kn 449,90 kn

SKU 000184

Količina
Dodaj na popis želja

Uređaj za uklanjanje boli – Click&Care

Bol može uništiti kvalitetu vašega života. Neprestana bol može dovesti i do depresije. Otpuštanje boli koje vam je potrebno dostupno je u samo nekoliko klikova sa Click&Care!

 

Click & Care je klinički dokazan uređaj za uklanjanje boli, može ukloniti vašu bol gotovo trenutno. Ovo je dvadesetogodišnji napredak u potkožnoj stimulaciji živaca bolje poznatoj kao TNS terapiji.

 

Click & Care je inovativan način koji će vam pomoći da bol uklonite brzo i jednostavno. Praktične je veličine i prenosiv, možete ga koristiti bilo gdje. Puni se sam kristalima iz unutrašnjosti i efektivan je kroz odjeću.

 

Kako se koristi?

Postavite vršak direktno na mjesto gdje boli. Držite ga u ruci i palcem pritisnite gumb 30 do 40 puta.

 

Da bi tretirali veću površinu boli, pomičite ga uokolo dok pritišćete gumb. Upamtite, možete koristiti Click & Care toliko često koliko vam je potrebno tijekom dana. Click & Care djeluje na artrozu, bol u gornjem i donjem djelu leđa, sportskim ozljedama, bolovima u koljenu, išijasu, fibromialgiji, teniskom laktu, istegnućima mišića i tetiva, bolovima kralježnice i mnogim drugim područjima boli.

 

Kako djeluje?

Click & Care ima nisku frekvenciju usmjerenu direktno u živčane puteve, poznatu kao piezoelektrična terapija. Kada pritisnete gumb, kvarcni kristal koji se nalazi u Click & Care uređaju stvara impuls niske frekvencije. To stvara stimulaciju koja ubrzava ispuštanje endorfina. Endorfini su prirodni lijekovi protiv bolova, otpuštaju i zaustavljaju bol.

 

Click & Care pomlađuje sposobnost tijela da otpušta bol na sasvim prirodan način! Ima samo jedan gumb koji provodi tretman, nema žica, gelova, podložaka ili kompliciranih postavki. Potpuno je sigurna i samosadržavajuća jedinica koju možete nositi sa sobom i koristiti bilo gdje! Nema nuspojava, toliko je siguran da ga možete koristiti kolikogod puta želite!

 

Click & Care je toliko siguran, što ga više koristite, osjećate veće olakšanje kod otklanjanja boli. Ovo je odlična investicija u vlastitu dobrobit! Pridružite se više od milijunu korisnika diljem svijeta uživajte u svim prednostima Click & Care-a.

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti i promocije...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER