Vaša sigurnost

Vašu sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno. Sve vaše podatke za naplatu štitimo putem SSL (Secure Socket Layer) protokola kada ih šaljete putem Interneta. SSL kriptira osobne podatke, uključujući vaše ime i podatke o plaćanju, kako ih treća strana ne može pročitati, presresti ili zlouporabiti u prijenosu. Također, podatke za naplatu pohranjujemo u šifriranom formatu.

 

SSL Certifikat (Thawte)

Za uspješno online poslovanje osim kvalitetnog web servera i sadržaja potrebno je osigurati sigurnu i provjerenu komunikaciju s posjetiteljima vaših web stranica, te jednostavnu mogućnost provjere vašeg identiteta.

SSL certifikat priznatog izdavatelja certifikata (CA – Certified Authority) jamči da tvrtka postoji i da web poslužitelj radi u skladu sa SSL protokolom.

SSL je skraćenica za Secure Sockets Layer, globalni standard sigurnosne tehnologije razvijene od Netscape-a 1994.godine. SSL tehnologijom kriptira (šifrira) se veza između web poslužitelja i pretraživača na računalu posjetitelja tog web poslužitelja, stoga podaci koji se razmjenjuju ne mogu biti vidljivi, presretani i dešifrirani.

 

 

Sigurna kupnja

Za sigurnost autorizacije i transakcije kreditnih kartica brinu tvrtke koje u realnom vremenu omogućava prihvat i autorizaciju kartica (American Express, MasterCard, Visa, Diners i Discover) za kupovinu preko interneta. Jamčimo da je svaka kupnja na www.bctv.hr sigurna. Sve sigurne HTTPS stranice izvode se na stranicama www.bctv.hr i ovjerila ih je tvrtka Thawte.

Sigurnost na stranicama www.bctv.hr je u središtu naše pozornosti. Koristimo Secure Socket Layers (SSL), napredni međumrežni sigurnosni sustav za zaštitu Vaših podataka. Svi Vaši osobni podatci se tijekom prijenosa šifriraju i nemoguće je da ih bilo koja neovlaštena osoba preuzme i koristi.

 

 

Zaštita osobnih podataka

Kao kupcu pripadaju Vam sva prava prema Zakonu o zaštiti potrošača. Potvrdom kupnje dajete dozvolu da www.bctv.hr koristi Vaše osobne podatke za unos u bazu osobnih podataka i njihovo obrađivanje u svrhu prodaje i informiranja, a u skladu s a Zakonom o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).

 

 

 

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti i promocije...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER