Dobrodošli u BCTV!

Zahvaljujemo na upotrebi naših online servisa i usluga („Usluga“). Usluge pruža Cel.Mar.Media d.o.o. („BCTV“), s adresom Partizanski put 132, 52100 Pula, Republika Hrvatska.

 

Uvod

Upotrebom naših online servisa usluga prihvaćate ove uvjete. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Korisnike upućujemo da se prije korištenja usluga upoznaju s ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim svojim pravima i obvezama. Pridržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave, te nećemo biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internetskim stranicama. Uporaba i korištenje Internet trgovine od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a BCTV ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

 

Općenito

Ući ćemo u gustu raspravu i to je u redu. Diskusije često uključuju teme o kojima se svi osobno brinemo i strastveno ćemo ih braniti. Ali kako bi rasprave trebale napredovati ovdje, morate zapamtiti da kritiziramo ideje, a ne ljude.

 

Dakle, ne zaboravite izbjegavati:

• vrijeđanje

• „ad hominem“ napade

• odgovarati na način komentiranja nekog korisnika umjesto na sadržaj toga komentara

 

Komentare za koje smatramo da sadrže govor mržnje, ili napade na pojedince, možemo ukloniti bez prethodne najave. Ukoliko nemate nešto lijepo za reći o nekom korisniku, nemojte ništa reći. Tretirajte druge onako kako biste htjeli da drugi tretiraju vas.

 

Moramo napomenuti da je posebno zabranjeno:

1. Izravno prijetiti korisnicima, autorima, administratorima ili subjektima članaka, koje mogu rezultirati i kaznenim progonom

2. Vrijeđanje, omalovažavanje i napad na temelju nacionalne, rasne, spolne ili vjerske pripadnosti, govor mržnje te propagiranje nasilja

3. Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka, prijenos, distribucija ili objava sadržaja pornografskog, obscenog, nametljivog ili nezakonitog karaktera te korištenje prostačkog ili uvredljivog nadimka profila te nadimka profila u kojem je sadržano ime i prezime drugih osoba

4. Objavljivanje lažnih informacija s ciljem zavaravanja ili klevete, te “trollanje” – namjerno provociranje drugih komentatora

5. Oglašavanje, ne tematski sadržaj, SPAM, kršenje autorskih prava, citiranje uvredljivih komentara ili bilo kakvih drugih komentara koji nisu dopušteni na blogu

6. Upotreba psovki, osim u slučaju kada se koriste kao stilski izraz, odnosno nisu nekome direktno upućene

7. Pisanje bilo kojim drugim jezikom osim hrvatskog ili pismom osim latinice i pisanje isključivo velikim slovima

8. Vrijeđanje ostalih korisnika i njihovih komentara, autora članaka, te izravnih ili neizravnih subjekta članaka te prozivanje administratora ili polemiziranje s administratorom na bilo koji način (prijave neprimjerenih komentara možete poslati na e-mail adresu: blog@bctv.hr)

 

Ostale sankcije koje možemo primijeniti za kršenje gore navedenih pravila uključuju:

Za kršenje pravila pod brojem 1, 2 i 3 korisniku će njegov račun biti onemogućen na 5 dana, a po potrebi bit će prijavljen i nadležnim institucijama. Za kaznu od 5 dana korisnik treba napraviti dva teška prekršaja (crveni karton)

Za kršenje ostalih pravila, račun će mu biti onemogućen na rok od 24 sata (korisnik dobiva kaznu nakon trećeg žutog kartona)

Kršenje pravila komentiranja nakon onemogućavanja računa rezultirat će produljenim onemogućavanjem, a potom i potpunim ukidanjem računa

 

Uvijek nastojite dodati vrijednost svakoj interakciji i raspravi u kojoj sudjelujete

Postoji mnogo rasprava koje se svaki dan događaju na BCTV Blogu. Prije nego što se pridružite raspravi, pregledajte neke od najnovijih i aktivnijih rasprava koje se događaju u zajednici, posebno ako ste novi.

 

Ako niste sigurni da vaša objava pridonosi razgovoru, razmislite o tome što želite reći i pokušajte ponovo kasnije.

 

Ako nešto vidite, javite nam

Moderatori su na čelu suočavanja s neželjenim sadržajem, posredujući u sporovima i provodeći smjernice zajednice.

Ako vidite problem, obratite se moderatorima ako je moguće ili označite komentare za pregled. Ako smatrate da je netko prekršio osnovna pravila, prijavite ga označavanjem korisničkog profila.

 

Samo promocija

Diskusija ili komentar koji sadrži samo vezu na vaš blog, proizvod ili vaš članak na nekoj drugoj web stranici gotovo uvijek će biti uklonjena. Samo promocija je strogo zabranjena na našim uslugama te može rezultirati ukidanjem vašeg korisničkog računa ili blokiranjem pristupa uslugama.

 

Primjena i promjena pravila

Ovi uvjeti uređuju odnos između tvrtke Cel.Mar.Media d.o.o. i Vas. Temeljem ovih uvjeta ne nastaju nikakva prava u korist trećih strana.

Ako se ispostavi da određena odredba ovih uvjeta je nevaljana, to neće utjecati na valjanost ostalih odredbi.

Ako postoje neslaganja između odredbi ovih uvjeta i odredbi dodatnih uvjeta, primjenjivat će se odredbe dodatnih uvjeta.

 

Kontakt

Slobodni ste kontaktirati nas putem e-pošte na blog@bctv.hr. Za više informacija o tome kako možete kontaktirati BCTV posjetite stranicu s kontaktima.

 

 

100% SIGURNA KUPOVINA

Prilikom kupovine vaši podaci se šifriraju i zaštićeni su od zlouporabe.

14-DNEVNA GARANCIJA KUPNJE

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana.

PLAĆANJE NA RATE

Za kupnju proizvoda iznad 200 kn možete koristiti pogodnost plaćanja na rate.

NAZOVITE NAS: 052 630 000

Za pomoć pri kupovini ili savjete nazovite nas na naš info broj.

Hej, registrirajte se i spojite s BCTV-om!

Potrebna je samo sekunda da prvi doznate naše najnovije vijesti i promocije...

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER